⌂GlucoHorse

Veelgestelde vragen (1)

 • Wat moet ik denken van voedingssupplementen ?
  Veel voedingssupplementen voor paarden zijn dubieuze producten die weinig of geen effect hebben. Hun popularititeit heeft vooral met slimme marketing en hype te maken. Glucosamine vormt een uitzondering op die regel, omdat het om één van de zeldzame supplementen gaat waarvan het effect door wetenschappelijk onderzoek werd bewezen.

 • Benen van een paard close-up in de avondzon

  Is glucosamine werkelijk een wondermiddel ?
  Wonderen zijn niet van deze wereld. In combinatie met een goed management kan glucosamine de gewrichten soepel en het bewegingsapparaat gezond houden. Daarnaast speelt glucosamine een rol bij het behoud van het gewrichtskraakbeen. Toch mogen er geen mirakels worden verwacht. Als het gewricht van een paard compleet werd verwoest, kan ook glucosamine daar weinig aan veranderen. Hoe groter de schade, hoe moeizamer het herstel. Precies daarom is het belangrijk om tijdig met het toedienen van glucosamine te beginnen. Voor het behoud van gezonde gewrichten zou ieder paard in principe glucosamine(-sulfaat) moeten krijgen. In het geval van sportpaarden, die gemiddeld tot zwaar worden belast, is dat des te belangrijker. Ook bij de verzorging van oudere paarden kan glucosamine een belangrijke rol spelen. Het is namelijk waarschijnlijk dat oudere paarden een verhoogde behoefte hebben aan glucosamine, omdat hun lichaam zelf minder glucosamine produceert.

 • Er bestaan honderden producten met glucosamine. Waarom moet ik precies GlucoHorse kiezen ?
  Omdat het wérkt. GlucoHorse Rood is ondertussen ruim tien jaar op de markt, en heeft in België, Nederland en Frankrijk duizenden paarden geholpen. Geen enkel ander product kan zo'n sterke resultaten laten zien.

 • Hoeveel kost één pot GlucoHorse, en hoe lang kan ik daar mee verder ?
  GlucoHorse bestaat in twee varianten, namelijk GlucoHorse Rood (klassieke glucosamine) en GlucoHorse Groen (vegetarische glucosamine). Eén pot GlucoHorse Rood kost 30 euro (incl. Btw). Eén pot GlucoHorse Groen kost 37 euro (incl. Btw), maar bij wijze van introductie wordt ook GlucoHorse Rood voor het ogenblik aangeboden aan 30 euro per pot. Iedere pot bevat 32 dagdosissen van 12 gram. Op die manier hebt u met één pot GlucoHorse ruim voldoende om een volwassen rijpaard (tot 600 kg) gedurende één maand te behandelen. Bij pony's mag de dosis aangepast worden aan het gewicht.

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email