⌂GlucoHorse

Vragen uit de praktijk (9)

 • Goedenavond,

  Ik heb even een vraagje. Van m'n paard zijn vandaag foto's en een scan gemaakt. Nu blijkt dat ze een kleine irritatie heeft aan haar kogelgewricht. De dierenarts zei dat ik kon proberen een voedingssupplement te geven. Nu is mijn vraag help GlucoHorse hier ook tegen? Worden ze er niet dik van?

  Groetjes, Nathalie

  Beste Nathalie,

  het is nooit prettig als er met je paard iets aan de hand is, maar gelukkig gaat het om een lichte irritatie. Het gewricht zelf heeft in zo'n geval nog maar weinig, of zelfs geen schade opgelopen. Toch is zo'n irritatie een signaal dat er iets verkeerd loopt. Waarschijnlijk begint het gewricht al enigszins te ontsteken, en het is belangrijk om dat proces zo snel mogelijk te onderbreken.

  GlucoHorse voeren is daarbij zeker zinvol. GlucoHorse verbetert namelijk de kwaliteit van de gewrichtsvloeistof. Dat zorgt dan weer voor een betere smering van het gewricht, zodat de irritatie geleidelijk verdwijnt, en de ontsteking achterwege blijft.

  Wat dik worden betreft mag je gerust zijn. In tegenstelling tot veel andere supplementen bevat GlucoHorse geen dextrose, of andere vulmiddelen. Paarden worden er dan ook niet dik van.

  Nog veel succes gewenst,
  GH Team