⌂GlucoHorse

GlucoHorse: de nr. 1 in glucosamine voor paarden.
Voedt, smeert, en ondersteunt de gewrichten.

GlucoHorse Rood en GlucoHorse Groen. Glucosamine voor paarden. 385gr. Zorgvuldig en hygiënisch verpakt.

Heeft je paard of pony glucosamine nodig ? Dan ben je bij GlucoHorse aan het juiste adres. GlucoHorse is namelijk dé nummer één als het om glucosamine voor paarden gaat.

GlucoHorse was het eerste, en is nog altijd het beste glucosaminesupplement voor paarden. Er bestaan wel meer producten met glucosamine, maar alleen met GlucoHorse worden bij paarden zoveel positieve resultaten vastgesteld.

GlucoHorse komt in twee varianten, namelijk GlucoHorse Rood en GlucoHorse Groen.

GlucoHorse Rood bestaat uit zuivere glucosamine afkomstig van schaaldieren, aangevuld met een natuurlijk appelaroma. Dit is de originele formule die sinds begin 2006 met veel succes wordt gebruikt.

GlucoHorse Groen is een nieuw product. Het bevat uitsluitend vegetarische glucosamine, dat wil zeggen glucosamine van plantaardige oorsprong.

Bestel nu, en krijg deze set bandages cadeau !

Fleece bandages USG. Cadeau bij iedere bestelling vanaf drie potten GlucoHorse.

Luxe fleece bandages (USG). Mooi en netjes afgewerkt.

 • Royal blue.
 • Velcro sluiting.
 • Extra breed: 12cm.
 • Extra lang: 3 meter.
 • Winkelwaarde : 14.55 euro.

Gratis bij iedere bestelling vanaf drie (3) potten, bovenop andere kortingen. Geldig zolang de voorraad strekt.

Pluspunten

Er bestaan tientallen supplementen die, volgens het etiket tenminste, de gewrichten van paarden gezond houden. Voor de consument is het moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Toch is GlucoHorse duidelijk de beste keuze. De pluspunten van GlucoHorse op een rijtje.

Persoonlijke ervaringen

Over de loop der jaren hebben duizenden eigenaars voor GlucoHorse gekozen. Hoe GlucoHorse paarden helpt, vertellen deze verhalen uit de dagelijkse praktijk. In tegenstelling tot wat je elders leest, zijn dit authentieke verhalen, van échte mensen over échte paarden.
Een schat aan informatie, direct uit de praktijk. GlucoHorse bestellen is eenvoudig, met dit formulier. Heb je nog vragen ? Contacteer het GH-team. GlucoHorse wordt in Nederland en België druk gebruikt.

Extra's

 • Management
  Negen gouden tips in verband met het management van je paard. Wat je beter wél en niet kunt doen.  >>>
 • Steekkaart
  Alle praktische gegevens over GlucoHorse Rood en GlucoHorse Groen in één oogopslag. >>>

Nieuws

Carole met haar bruine selle-français merrie Naiade in de waterbak | GlucoHorse
 • Carole en Naiade
  Carole moest haar 14-jarige merrie Naiade met pensioen laten gaan. Naiade had teveel last van artrose in de kogels en de rug. Gelukkig leerde Carole via een advertentie GlucoHorse kennen. >>>
 • Glucosamine beschermt tegen cv-incidenten.
  Hart- en vaatziekten kunnen tot allerhande medische incidenten leiden. Denk maar aan beroertes, hartinfarcten, hartfalen en eventueel overlijden. Amerikaanse onderzoekers stelden vast dat glucosamine het risico op dat soort incidenten verlaagt.  >>>
♦ Meld je hier aan voor de gratis GlucoHorse Nieuwsbrief !
Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email