⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Erika en Kobus

Zo'n drie jaar terug kreeg de Fjord Kobus last van artrose. Zijn eigenaresse Erika kwam via een stalgenoot bij GlucoHorse terecht. Opvallend snel zag Erika beterschap. Dankzij GlucoHorse geniet ze met de nu 21-jarige Kobus opnieuw van leuke buitenritten, en ook een sprongetje maken staat regelmatig op het programma.

Hallo,

Ik ben Erika en ik woon in Spijkenisse. Dit verhaal gaat over Kobus, mijn nu 21-jarige Fjord die ik negen jaar geleden heb gekocht.

Ongeveer drie jaar geleden kreeg Kobus last van moeilijk lopen op de voorhand. Ik heb toen een thermische scan laten doen bij hem. Hieruit is gekomen dat hij beginnende artrose heeft en dat het alleen maar erger zou worden. Ik had het er met een stalgenoot over en die vertelde mij over GlucoHorse. En ze gaf me de link naar jullie site zodat ik het allemaal zelf kon lezen. Nadat ik de site heb bekeken, besloot ik er voor te gaan en heb een pot besteld.

Binnen een week zag ik al resultaat. Kobus kwam makkelijker uit zijn stal, hij liep soepeler. Een paar maanden geleden was ik te laat met bestellen waardoor Kobus een week lang geen poeder heeft gekregen. Na een paar dagen merkte ik dat hij toch weer moeilijker ging lopen en meer ging struikelen. Wat was ik blij dat de pot binnen kwam en ik hem zijn poeder kon geven.

Ik ben blij dat ik van jullie heb gehoord en het heb geprobeerd, want dankzij GlucoHorse kunnen Kobus en ik nog genieten van het samen buitenrijden. En dankzij GlucoHorse kan ik af en toe nog een sprongetje met hem doen. Ikzelf ben geen springruiter, maar Kobus geniet ervan dus doen we het af en toe. Dit is in het kort wat GlucoHorse voor ons betekent, en zolang Kobus er is blijf ik hem dit poeder geven.

Groetjes,
Erika (Spijkenisse, NL)

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email