⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Marlene en Lodi

Bij Lodi, de pony van Marlene, werd artrose in de halswervels geconstateerd. Lodi liep fors kreupel. Via een vriendin kwam Marlene bij GlucoHorse terecht. De behandeling sloeg aan, en Lodi kwam er weer helemaal bovenop.

Hallo iedereen,

Vorig jaar is er bij mijn twaalfjarige pony Lodi artrose geconstateerd in zijn hals, tussen de zevende en de achtste halswervel. Lodi kwam telkens stokkreupel uit zijn box. Via mijn vriendin ben ik toen aan GlucoHorse gekomen. Dit eerst geprobeerd, en het sloeg wél aan!

Lodi, de twaalfjarige pony van Marlene.

Lodi, de aansprekende twaalfjarige pony van Marlene.

Na een tijdje gebruiken en mijn pony die al die tijd gewoon goed recht en niet meer kreupel liep, dacht ik even te stoppen met de glucosamine, om te kijken hoe hij daar op zou reageren. Maar na drie dagen was hij weer stokkreupel als voorheen! Gelijk heb ik die avond weer twee potten besteld, en na een dikke week weer aan de GlucoHorse was hij opnieuw de oude en niet meer kreupel. Dit gaf mij echt wel het bewijs dat GlucoHorse helpt om artrose meer draagbaar te maken.

Dankzij GlucoHorse kan ik mijn pony nog lekker recreatief rijden zonder dat hij kreupel of onregelmatig loopt, en hier ben ik echt ontzettend blij mee!

Groetjes,

Marlene (Britsum, NL)

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email