⌂GlucoHorse

GlucoHorse Groen: uniek

Wat is GlucoHorse Groen?
GlucoHorse Groen is een nieuw voedingssupplement voor pony's en paarden. Het is een puur natuurlijk product. GlucoHorse Groen bestaat namelijk uit 100% vegetarische glucosamine. Binnen de paardenwereld is dat uniek. Jawel, er bestaan tientallen, misschien wel honderden supplementen met glucosamine. Alleen gaat het daarbij telkens om traditionele glucosamine, en traditionele glucosamine wordt gemaakt van schaaldieren. Vegetarische glucosamine daarentegen is zuiver plantaardig.

GlucoHorse Groen

Natuurlijk
Vegetarische glucosamine wordt geproduceerd door de fermentatie van granen, en is dus zuiver plantaardig. Vegetarische glucosamine heeft precies dezelfde eigenschappen en werking als klassieke glucosamine, maar sluit veel nauwer aan bij het natuurlijk voedingspatroon van pony's en paarden. Het is daarmee de meest natuurlijke manier om de gewrichten van paarden soepel en gezond te houden. Daarnaast is het productieproces vele keren minder belastend voor het milieu, en de ecologische voetafdruk veel kleiner.

Eén pot = één maand
GlucoHorse Groen is een wit poeder. Het is grover van structuur, en qua soortelijk gewicht iets lichter dan klassieke glucosamine. GlucoHorse Groen wordt aangeboden in verpakkingen met een inhoud van 385 gram. Eén pot GlucoHorse Groen is ruim voldoende om een volwassen paard (550-600 kg) gedurende één maand te behandelen.

Prijs & kortingen
Eén pot GlucoHorse Groen kost 37 euro (incl. 6% Btw). Bij wijze van introductie wordt GlucoHorse Groen nu uitzonderlijk aangeboden aan de prijs van 30 euro, plus 5 euro verzendkosten. De verzendkosten vallen weg zodra u twee potten GlucoHorse bestelt. Zodra u drie potten GlucoHorse bestelt, krijgt u een korting van 2 euro per pot. Vanaf vijf potten wordt dat een korting van 3 euro/pot, vanaf tien potten 4 euro/pot, vanaf vijftien potten 4.5 euro/pot, en vanaf twintig potten 5 euro/pot.

Recycleerbaar
De pot waarin GlucoHorse Groen wordt geleverd is vervaardigd uit hoge dichtheid polyethyleen (HDPE). Dat materiaal is sterk, niet vervuilend en gemakkelijk recycleerbaar. De verpakking wordt gesloten met een veiligheidscap, en geleverd met een gratis handig maatschepje.

Hoog gedoseerd
Een volwassen paard (550-600 kg) heeft per dag 10.500 mg glucosaminesulfaat 2KCl nodig om een positief effect te zien. Iedere pot GlucoHorse Groen bevat 32 dosissen van 12.000 mg (!) glucosaminesulfaat 2KCl, wat betekent dat GlucoHorse Groen hoog gedoseerd is.

Gebruik
Het gebruik van GlucoHorse Groen is zeer eenvoudig. Eén keer daags worden twee (2) maatschepjes GlucoHorse Groen over het voeder gestrooid. Bij lichtere paarden en pony's mag de dosering aangepast worden aan het gewicht.

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email