⌂GlucoHorse
Veel supplementen moeten het hebben van mooie slogans. GlucoHorse daarentegen bewijst zich dag na dag in de praktijk. Op deze pagina vertellen paardenmensen in hun eigen woorden over hun persoonlijke ervaringen met GlucoHorse.

Mariette en Lex

Lex, de Kwpn-er van Mariette, heeft hoefkatrolontsteking. Speciaal hoefbeslag en allerhande supplementen hielpen hem niet. Het ging met Lex van kwaad naar erger, tot Mariette GlucoHorse ontdekte. In combinatie met bloedverdunners zorgde dat voor een duidelijke ommekeer. Sindsdien gaat Lex opnieuw pijnvrij door het leven.

Hallo,

Ik heb een kpwn-er van inmiddels bijna 22 jaar. Ik kreeg hem toen hij acht jaar was en hij liep toen steeds kreupel. Na onderzoek bleek dat hij flink hoefkatrolontsteking aan allebei de voorbenen had. De dierenarts was erg negatief maar ik wilde mijn maatje niet kwijt. Na speciaal hoefbeslag en allerlei andere supplementen zijn we door diepe dalen gegaan. Soms vroegen mensen mij hoever ik zou gaan, maar ik merkte aan Lex dat hij nog steeds plezier in het leven had.

Een jaar of zes geleden ben ik begonnen met GlucoHorse samen met bloedverdunners. Lex staat nu ook op een geweldige stal waar hij heerlijk twaalf maanden per jaar minstens een uur of zes buitenkomt. Sinds een half jaar staat hij weer alleen op voorijzers, zonder zooltje, siliconen of hoofpad. Ik kan heerlijk met hem buitenritjes maken of in de rijbak rijden. Hij loopt nu al zeker twee jaar regelmatig. Ik blijf GlucoHorse geven, want ik weet zeker dat GlucoHorse er een groot aandeel in heeft dat mijn lieve Lex nu pijnvrij door het leven gaat.

Groeten,
Mariette (Wateringen, NL)

Share on Facebook
Tweet
Pin it
Send email